30.10.2007 г., 15:53 ч.

Истината 

  Поезия » Гражданска
599 0 6

Истината

 

Уличен побой, стрелба, агресия.
Добър ли си - потъвай във земята!
А състраданието - откога сме го обесили.
Престъпници сега са и децата.

По улицата вече няма го покоя
и хората се сблъскват със омраза.
Какво ли чака те оттатък, след завоя?
Я дайте "мъничко" морала да погазим!

И държавниците са за бесене,
че в глад ще си умрем накрая.
А правосъдието и честта къде ли са?
Представа нямам и не ща да зная!

© Единствена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??