4.02.2009 г., 8:07 ч.

Истината често залъгва 

  Поезия » Друга
994 0 4

И нека пак залъжем себе си, че всичко е било

наистина, а не насън, защото чувствата,

които ти ми даваш, са много повече

от истината, която често залъгва

пленените от щастие души,

опиянени от алкохола

на любовта, която

винаги е трезва

и искам да

извикам

само

теб.

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

ме караш да летя,

с теб падам от високо,

с теб се чувствам истински щастлива.

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??