Feb 4, 2009, 8:07 AM

Истината често залъгва 

  Poetry » Other
981 0 4

И нека пак залъжем себе си, че всичко е било

наистина, а не насън, защото чувствата,

които ти ми даваш, са много повече

от истината, която често залъгва

пленените от щастие души,

опиянени от алкохола

на любовта, която

винаги е трезва

и искам да

извикам

само

теб.

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

Ти

ме караш да летя,

с теб падам от високо,

с теб се чувствам истински щастлива.

© Нямам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??