2.04.2007 г., 1:25 ч.

Истината в мен... Завинаги... Нали? 

  Поезия
556 0 0

Тихо се рони горчива мъгла.
Плаче небе, пропито във кърви.
Тягостен мрак, зла тишина,
денят в самота умира пак първи.
Плаха звезда проглежда в омая,
слънчев лъч безмълвно шепти.
Тихи гори проклинат безкрая,
който в живот във миг се откри.
Пропиля се живот, изпълнен с лъжи.
И паметен дом на скритите роли.
Замаяно слънце щастливо мижи,
омайните облаци откриват неволи.
И плачат сърцата на всеки живот.
Но борят се, дишат, така озверяли.
Намират във края сигурен свод,
където болките докрай са заспали.

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??