4.05.2008 г., 16:34 ч.

Истинно 

  Поезия
599 0 18
Една истина царува...
повече от хиляди лъжи...
Една истина не се преструва...
и после да горчи...
Една истина надига...
в океана хиляди вълни...
Една истина...
помита вечни градове...
Една истина...
на пиедестал от богове!?
Една истина път пробива...
на митове от екстаз...
Една истина не заспива...
в своя лебедов танц...
Една истина властва
в Космоса като въображаем мир!
Една истина създава
вечна хармония и земен пир!
Една истина отприщва
люшнала се необуздана мощ!
Една истина не се побира,
само, само в този живот...



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??