3.09.2017 г., 6:26 ч.

Исстинска 

  Поезия » Любовна
411 3 3

ИСТИНСКА

 

Много трудна за обичане съм,
Но съм истинска!
Невъзможна всъщност, може би,
уморена от лъжи и недомислици,
много трудна за обичане, почти...

 

Не съм покорна, боря се за трима,
и в краката си повалям светове,
в сърцето ми гнездят орлите,
и всяка нощ лудувам с ветрове...

 

Много трудна за разбиране съм, 
като книга,
която трябва да прочиташ пак и пак,
и всяка нова дума ти открива,
един изгубен, недокоснат свят.

 

И нуждата да ме четеш и препрочиташ,
е нужда като въздух и вода,
много трудна за обичане съм, истина е,
но най -истински са невъзможните неща!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??