10.04.2010 г., 11:32 ч.

Истинска 

  Поезия » Философска
598 0 0

Истинска

Нима никой не може да те обича
такава, каквато си - истинска... реална?!
Не, недей да ставаш като другите - банална -
само, за да усетиш как някой в любов ти се врича.

Ако има истинска любов,
тя не ще те кара
да се промениш,
не ще иска от теб
да захвърлиш същността си в някой ров,
не ще допусне
на себе си ти да измениш...

Затова вярна на себе си бъди,
каквото искаш - това и прави;
някой, който да те харесва такава, си намери -
само с него истински щастлива можеш да си!

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??