10.07.2007 г., 10:50 ч.

Истинска жена 

  Поезия » Друга
1258 0 13

Екзотика и романтични нощи,
не спира да кипи кръвта...
Дали не ме загуби още,
преди да ме намериш в утринта!

Убивай ме, тъй бавно с нежност,
отдавам ти танца си див,
под моята, бялата снежност
се крие дух истински жив.

И гледай ме, аз ще танцувам,
изпивай ме, но жаден си върви
и връщай се да те жадувам,
но да ме имаш,  забрави.

Защото дух съм непокорен,
красива, истинска жена,
тъй няма да си ти спокоен,
веднъж щом вкусиш в мен страстта.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??