3.05.2007 г., 9:24 ч.

ИСТИНСКА ЛЮБОВ 

  Поезия
622 0 1

В близкото минало се запознахме,

за предстоящото бъдеще ний замечтахме,

когато заедно ще сме, нали

и ще сме щастливи до последните ни дни.

 

С теб съзрях какво е истинска любов,

с теб прозрях какво е жив живот

и сложих край на лутанията безплодни,

на горчивите илюзии и нощите самотни.

 

Не мога вече аз без тебе да живея,

когато си далече, не мога да се смея,

не виждам залеза, зората,

песните на птиците и красотата на цветята.

 

Преизпълнената ми с любов душа сега

те чака нетърпеливо да се върнеш у дома,

да те дари със свойта нежна топлина

и ти да я обичаш истински, както те обича тя!

© Марина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??