11.02.2016 г., 17:23 ч.

Истинската любов 

  Поезия
426 0 1

Любовта не е в гръмките думи.

Любовта не е в Червената роза.

А още по-малко в бутилката вино,

що пиеш и всичко забравяш.

 

Любовта е чувството свидно,

що сърцето само разбира;

И те кара да тръпнеш от обич

а в стомаха на буца става.

 

Тя те кара да забравиш всички.

Да не знаеш къде си, защо си.

Да не виждаш, да не чуваш,

а само да искаш, до тебе да бъде.

 

Тогава погледа може да говори,

а ръцете живот  да дадат ти.

Ласката дошла от сърцето,

тя може всичко да стори.

 

Когато душите изгарят от обич,

когато ръцете в едно са се слели.

А очите от нежност потрепват,

то това е истинската, любов красива.

 

Тази любов в живота  веднъж е.

От тази любов много силно боли,

само тя те кара да изтръпваш

и във всичко навсякъде да я виждаш.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??