Любовта не е в гръмките думи.
Любовта не е в Червената роза.
А още по-малко в бутилката вино,
що пиеш и всичко забравяш.
Любовта е чувството свидно,
що сърцето само разбира;
И те кара да тръпнеш от обич
а в стомаха на буца става.
Тя те кара да забравиш всички.
Да не знаеш къде си, защо си.
Да не виждаш, да не чуваш,
а само да искаш, до тебе да бъде.
Тогава погледа може да говори,
а ръцете живот да дадат ти.
Ласката дошла от сърцето,
тя може всичко да стори.
Когато душите изгарят от обич,
когато ръцете в едно са се слели.
А очите от нежност потрепват,
то това е истинската, любов красива.
Тази любов в живота веднъж е.
От тази любов много силно боли,
само тя те кара да изтръпваш
и във всичко навсякъде да я виждаш.
© Елена All rights reserved.