20.12.2019 г., 8:23 ч.

Истински живот 

  Поезия » Любовна
481 2 0

Започна животът ми истински, 

когато потънах в очите ти красиви. 

И когато вече не вярвах, 

че щастие и за мен ще има, 

погледнах в очите ти

и изгорях в любовта и страстта.

И за двама ни животът започна сега, 

откривайки в другия всичко,

по което душите ни копнеят отдавна.

В очите ти „Обичам те!” прочетох, 

моите същия отговор ти изпратиха.

До мен си! До теб съм! Винаги двама! 

В добро и зло... до края на света...

                              и след това...

 

Гр. Хасково

16.12.2019 г./23:47 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??