Започна животът ми истински,
когато потънах в очите ти красиви.
И когато вече не вярвах,
че щастие и за мен ще има,
погледнах в очите ти
и изгорях в любовта и страстта.
И за двама ни животът започна сега,
откривайки в другия всичко,
по което душите ни копнеят отдавна.
В очите ти „Обичам те!” прочетох,
моите същия отговор ти изпратиха.
До мен си! До теб съм! Винаги двама!
В добро и зло... до края на света...
и след това...
Гр. Хасково
16.12.2019 г./23:47 ч.
© Мечтателка All rights reserved.