5.07.2009 г., 17:39 ч.

Истински се вижда със сърцето, най-хубавото е невидимо за очите 

  Поезия » Любовна
1752 0 0

                          Истински се вижда със сърцето,           

                        най-хубавото е невидимо за очите

 

 

Гледам те и ти ме гледаш.

Изглежда си пленен от мен.

Лицето ли те привлече, или душата ?

Очите ми сини, или сърцето ми "изработено" от злато?

 

Гледам те и ти ме гледаш.

Май си влюбен в мен.

Усмивката ми ли те привлече, или пулсът на сърцето учестен?

Бялото ми лице, или невинната ми душа те привлече, кажи?

 

Гледам те и ти ме гледаш.

Май ме заобича, нали?

Мен самата, или душата, кое заобича ти?

Любовта ти за мен  е свята, мили!

 

Истински се вижда само със сърцето,

най-хубавото е невидимо за очите, запомни!

Красотата ми, мили, се крие в мен самата.

И дори очите ми сини блестят,

а сърцето бие учестено вътре, дълбоко в мен.

 

Защото истински се вижда със сърцето, мили.

Думите не са за тук.

Ритъмът говори вместо тях.

Сърцето шепти нежни слова.

Аз те обичам, мили.

Това е моята съдба.

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??