Обичах ги по различен начин, въпреки, че всички бяха с кафяви очи.
И не, не съм търсил красота, заради друго аз в тях се влюбих!
Бяха жени, които ме разбираха от първата до последната дума,
такива за които заспиваш с сълзи, но се събуждаш с усмивка!
В тях намерих всичко което някога съм търсил в една жена,
добро сърце, искреност, доверие и два вида красота!
Бяха най-красивите в моите очи, толкова истински,
че за някоя от тях цял живот ще ме боли!
За тях много сълзи пропилях, но за нито една не съжалявам!
Защото всяка мъжка сълза, за жени като тях си заслужава!
Бях готов всичко да направя, техните мечти да сбъдна,
но уви .... не можеха с същото да ми отвърнат!
Вината беше в мен, те никога не са били виновни!
Няма как да ги обвиня, защото истинските жени винаги са били перфектни!
Те обичат да ме нараняват, но в живота си искам една такава!
Жена която да ме обича и да ме цени, без да търси в мене красота!
© Калоян Калинов Всички права запазени