19.02.2008 г., 22:40 ч.

История за един танц 

  Поезия
927 0 4
Танц на любовта,
танц на радостта,
в тази зимна нощ -
танцуват две сърца...
Танцът им напомня спомен
за отминала любов.
В тази зимна вечер оживява
за едно начало -
без лъжа и без измама.
Любовта е ритъма на танца,
а песента е за любов...
За любовта, която никой не разбира,
но тя живее вътре в нас...
Възродена като феникс,
изгорял от многото лъжи...
днес роди се за едно начало...
даряващо живот.
И тъй, задвижвани от нея...
живеем в този свят
и само така ще оцелеем,
докато ни води тя - Любовта.
С нея почва и завършва танцът,
а танцът е един живот...
на две сърца танцуващи във мрак и радост,
но водени от нея - Любовта.

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нека е Любов...нека е живот...с обич...
  • много е красиво,Бог е Любов
  • Харесва ми!Поздрави Полина
  • "С нея почва и завършва танцът,
    а танцът е един живот...
    на две сърца танцуващи във мрак и радост,
    но водени от нея - Любовта." - Много е красиво!!!

    Прекрасна история за танца на любовта, размечтах се...
    Поздрав!
Предложения
: ??:??