21.12.2018 г., 0:24 ч.

Исус е тук, Исус е там 

  Поезия » Друга
568 4 2

Дори когато паднеш в грях,

дявола в теб ще вложи страх,

че Бог няма да ти прости,

но недей, не се отчайвай ти.

Недей, недей да се отчайваш,

защото Бог прощава, щом се покаеш.

Когато ти се струва, че си в мрак,

недей да се отчайваш пак.

Дори да ти се струва, че си сам,

не бой се, само вярвай, че Исус е там.

Дори и дявола да ти нашепва, че си сам,

знай Исус е тук, Исус е там.

И дявола ще каже още, че не си достоен,

но ти не бой се, остани спокоен! ...

Не се моли, не си струва,

Той Бог, не те чува...

И куп лъжи ще ти изкаже,

от Бог ще се опита той да те откаже.

Но ти не се предавай,

място на дявола не давай!

Кажи му, дяволе, махни се ти от мен,

продължавай да се молиш, всеки ден

и дявола ще бъде победен.

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??