11.04.2009 г., 1:03 ч.

Иво и Ралица ли? 

  Поезия » Философска
858 0 5

 

И порасна момчето - на седем е вече.

Все така си палува - направо кошмар.

Обожава морето, ненавижда елече.

И докрай развълнуван е от всеки клошар.

 

Рядко сяда на маса, не понася експерти -

ала винаги иска справедливост в света.

Любовта му е бясна, но не е интровертен,

и когато му стиска, светът е игра.

 

Целуни ме, му казвам, ала той се усмихва.

А след това се измъква елегантно и пак

 

Любовта му ме грабва и веднага притихва.

И от обич умирам, не умирам от рак.

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??