16.03.2024 г., 7:11 ч.

Из "Анатомията на обществото" 

  Поезия » Гражданска
106 1 2
 

Уста, хранопровод, търбух
и мястото, с което сядаме.
Във някои, сърце и дух,
но повечето... дупе нямаме...
за тези, двете де, последни.
И първите са ни достатъчни -
Онези ли? Били безценни
за някакви, с гаранция, откачени...

21.02.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??