6.01.2012 г., 13:51 ч.

(Из)дихателно 

  Поезия » Хумористична
458 0 0
Не е нужна ник'ва аритметика
да подкараш твойта енергетика.

С просто раз, че два, че три
ума си спри и вдишай до уши.

През ноздрите пусни ефира
капилярите да намасажира.

Че всичката ти психо шлака
да намери своята клоака.

А мозък, мускули и вени
да се юрнат кат новородени.

Само спри се, затвори очи
и с въздуха околен се сноши.

О! Дишането градско е сакато?
Па съюзи се с близкото мушкато.

© Милкана Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??