13.07.2019 г., 10:47 ч.

Из : " Дневникът на Арти "3 (Голдън ретривър) 

  Поезия » Хумористична
408 0 0

Името ми Арти, вече знаете.
Не е нужно да гадаете
що съм тъй наречен - 
На изкуството съм вречен!
И семейството ми АРТ е,
Мама, тати се обичат,
В музиката се обричат.
Стилове делят на две:
Рок и Джаз поле.
А детето слуша всичко,
Кънтри си избра самичко.
Мисли се за много АРТистично- 
Плува и рисува плуристично.
Мама, пък, в годината събра 
АРТ и Мениджмънт така,
че стана тя една, не мога да я спра...
Все нещо пише, пак твори,
Е стига мамо, спри се, спри
И малко почини!
Ний тук дошли сме на морето
Да си попечем  дупето,
Малко да помързелуваме,
А после ще си АРТ-мъдруваме.
Ох стига вече съм дърдорил, 
Сега ме оставете да си дремна,
До тати близко да полегна.
После той ще ме разходи
И АРТистично ще подходи,
Пред залеза да постоим,
Дано се малко умиротворим...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??