16.07.2019 г., 9:46 ч.

Из : " Дневникът на Арти " 5 (Голдън ретривър) 

  Поезия » Хумористична
363 0 1

Дневникът на Арти ( 5 )

Ей, не съм ви аз забравил, приятели добри, 
Реших да си почина малко от писани "творби"...
И като същинска медийна звезда 
Докладвам от брега:
Днес е ветровито, но спокойно.
На мен се пада чест -
проверка на водата
Студена ли е или - ШЕСТ?
Отварям скоба, нали не спира ми устата,
В неделя, да ви се похваля
бях "THE BEST":
Едни каки ми се завъртяха,
Не можех да се укротя,
Как с милувки ме омайваха,
Говореха кат' мама, уф и те:
"Ой, какво си сладко",
А отдавна бях кутре.
Но признавам - беше ГУСТО, 
ооо, ДА!
Да галят мойто ЛУСТРО 
По опашката ми се позна.
Как ли не ми се откачи,
То от толкоз мятане на всичките страни.
После заподскачаха към чистите води
Тез' каки, де, все пак, за морето са дошли.
На мен ми стана тъй приятно,
Ех, че съм си сладкоооо...
А сега за днешната температура на водата...
Абе има ли значение каква е,
Хубавия спомен държи ми още влага,
Ще легна под чадъра да си помечтая...

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??