12.12.2023 г., 10:58 ч.

Из "Откровенията на една пуйетеса" 

  Поезия » Пародии
315 1 4
 
 
Вдъхновяват ма мъжете
с мене де са в часовете
в търсене на вдъхновение...

Кръговрат е, без съмнение,
но творят ли те по мене
после, без да губя време,
се изливам стихотворно,
многотомно, отговорно,
и по книжка на сезон
издавам в бесен маратон!

Е, за всеки стих ми трябва
час поне мъж да ме радва,
но мъжете отговорни
поддържат ме в чудесна форма!

И финалът ми не е хвалба банална -
По пет-шест пиша дневно често и е вярно!...

11.10.2023.

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??