8.01.2011 г., 21:24 ч.

Избата на моята душа 

  Поезия » Философска
1369 0 35

Във избата на моята душа

натъпкани са рафтовете с чувства,

с тях мога да прегърна сто летà

и обещания, които не се случват.

 

Туршия кралска имам да ви нагостя

от спомени за няколко живота,

била съм най-красивата жена

и грозна вещица от Хари Потър.

 

Обидите в бурканчета от мед

старателно във ъгъла съм скрила,

за всеки случай лепнах етикет:

„Внимание! Отрова за годзили!”

 

Във избата на моята душа

свободно място няма и за зрънце,

дали да взема да я изгоря

и да направя мезонет на Слънцето.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??