16.06.2013 г., 11:56 ч.  

Избавление!!! 

  Поезия » Гражданска
555 1 0

Избавлението, аз знам, ще дойде,

твърде скоро ще умрете!!!

Сами виновни сте за всичко -

затова недейте се сърдете.

 

Съсипването на един народ

много трудно се постига.

Но вий успяхте в кратък срок

и това дори още не ви стига!!!

 

Ваш'та наглост безгранична

извива всичките пътеки

и водят ни към тъмнина епична

във нашите души, вовеки!

 

Вий народа свой убихте

без за миг да се запрете.

Вий за трети път ни поробихте,

но настана време разберете:

 

Масата народна се събуди,

след огромен сън се осъзна,

че не ви ли от тоя свят прокуди

никога не ще види свобода!

 

 

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??