9.11.2014 г., 19:46 ч.

Избледняло 

  Поезия » Любовна
453 0 0

Аз не помня,

не помня

къде и кога те срещнах

спомен избледнял.

 

За миг те обикнах,

за миг те почувствах,

за миг пожелах

и за миг забравих.

 

Аз  не помня,

не помня

твоето име

спомен избледнял. 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??