31.05.2017 г., 20:05 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна
632 1 0

Избор 
С.Л.

Дава всичко,
потъпка гордоста.
Безразличие, нищо.
Бяла, студена стена.
Тя обича,
а той мълчи
Любов изрича,
Или лъжи. 
А тя се вглежда,
в очи от шоколад.
Той изчезва,
с нощния мрак.
Пак разбира,
че грешка е това.
Душа умира
с изречена лъжа.
Колко е красива
таз измама зла. 
Отново да пролива, 
сълзите си сама.
Сърцето и се къса.
Не разбира таз съдба.
Защо любов и бе дала,
на такава цена.

© Spas luchev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??