22.02.2024 г., 10:24 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна, Философска, Авторска песен, Свободен стих, Друга
128 1 0

Когато сърцето ти бушува, 

а разумът ти казва спри

Когато ритъмът лудува,

а волята немощно го следи

 

Когато път не виждаш,

но трябва да вървиш,

Когато мисъл тъжна,

отвлича твоите мечти,

 

Когато вярно няма, 

Но търсиш с вяра ти,

Когато тост за двама,

все някого ще нарани

 

Предаваш себе си,

но друг не би предал,

избираш съвест или сила,

без които трудно би живял?

© Владимир Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??