23.02.2011 г., 19:44 ч.

Избор 

  Поезия » Любовна
585 0 3

Защо ми е нужно небе...
гнездото тъй дълго ми липсва...
и избор сред други мъже...
от тяхната пошлост ми писна?!

Защо са ми нужни крила...
закрилата твоя щом имам...
пред цяла една свобода...
живота със тебе избирам!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??