Защо ми е нужно небе...
гнездото тъй дълго ми липсва...
и избор сред други мъже...
от тяхната пошлост ми писна?!
Защо са ми нужни крила...
закрилата твоя щом имам...
пред цяла една свобода...
живота със тебе избирам!!!
© Красимира Касабова All rights reserved.