3.08.2013 г., 22:10 ч.

Избор 

  Поезия » Философска
606 0 1

Ще искам от утре да не съм романтичка,

в простора да литвам неуморна,

сред градини да бъда и аз цвете,

а нощем звездно небе да ми свети.

 

Ще искам от утре да не съм поетична

и нещото в мен да боли и разсича,

невъзможното да не става възможно

и друга да бъда във време преломно.

 

Ще искам от утре да не съм моралистка

и с куп проблеми аз да живея.

Ще искам... но шанс имам до утре,

а днес съм в размисъл и се кръстя.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??