6.03.2008 г., 18:48 ч.

Избор 

  Поезия » Гражданска
599 0 6
Вземи страна, застани настрана,

аутсайдер да бъдеш не бива,

защото самотният вълк убива,

убива - накрая умира;
самотна страна, самичка, замира в примирие
и война - изолира я силният в деня,
в деня на съда
присъда една се издава, за едната страна,
която застава
от дясна страна, а не зад гърба,

зад гърба застани ти, Сатана!

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??