5.07.2009 г., 18:44 ч.

Избори 2009 

  Поезия
536 0 0

 

 

гласувах и поетът в мене се пробуди

гласувах и заспах насред неясно чудо

гласувах и безспир вратите зейнаха пред мен

гласувах и прекрасни сълзи бликнаха -

                                                ранен...

 

гласувай и небето ясно в миг ще се прочисти

гласувай и душата ти от мрак ще се избистри

гласувай и смутеното сърце ще занемее

ще се отвори гръмко мигом ще запее

 

доган ли или костов станишев или бойко

янев и ковачки решението е твойто

каквото и да правиш както и да мислиш

гласувай и мечтай си

за пясъците бистри...

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??