29.10.2011 г., 21:59 ч.

Избори в гората 

  Поезия » Пародии
1029 0 25

 

 

Кумчо Вълчо с очила

приказки чете

на козленцата с рогца,

а му се яде.

 

Кума Лиса с куки две

пуловерче плете

на най-храброто петле

с радост на сърце.

 

Баба Меца дава мед

на Лъва в устата,

той се дърпа да е кмет,

но няма друг за щата.

 

С празна бюлетина пътник

неориентиран,

Зайо Байо пръв застъпник

номер му намира.

 

Припев:

Нови времена за всички,

тра-ла-ла, тра-ла-ла,

на хорце и за ръчичка

ситни петльо до лисичка

тралалала-ла.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??