Цъфнали липи разпръскват аромат.
Безброй пчели упойващо жужат.
Прекрасен, слънчев, ведър е денят,
усмихнати, щастливи хората вървят.
Каква картина идилична, мирна,
фантазията ми пресътвори!
А всъщност времето неспирно
руши надежди и мечти добри.
Изборна треска народа тресе -
време за голямото надлъгване.
Купуват - продават наши гласове.
Пак ли ще бъдем излъгани?
© Василена Т Всички права запазени
се връзва .Става много зловещо,
нямам предвид такива неща,просто
да гласуваме!