2.12.2009 г., 23:39 ч.

Избяга... 

  Поезия » Любовна
567 0 2

 

 

Безкрайна тишина рани вълните,

фалцетно ти повика ме към тебе,

едно море напълнено с сълзите ми,

препуснах ... и превърнах се във лебед.

 

Аз търсих те във мрака като въздух,

минавах водорасли и хорали

и, едва усетил топлите ти пръсти,

превзех с прегръдка нежното ти тяло.

 

А мислите ми блъскаха със пулса,

кръвта ми сякаш вече беше залив

и, вместо същото да ми отвърнеш,

ти бягаше по счупената палуба...

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??