4.02.2008 г., 19:16 ч.

Избягах и сгреших 

  Поезия
757 0 4
 

Избягах и сгреших

 

Избягах... от сянката на самотата

и скрих се във прегръдките на непознат.

Пречупих обичта през призмата на свободата

и сгреших, криейки лицето си от този свят.

 

Избягах... от проблемите и от лъжите

и скрих очите си зад маска на щастливка.

Превърнах аз във смях болката, горчивините

и сгреших, показвайки на другите изкуствена усмивка.

 

Избягах от страха... не исках да съм жалка,

облякох себе си в костюм на непукист.

Поисках  да съм силна и безстрашна... поне за малко,

и сгреших, сгреших, сгреших!!!

 

Сега стоя, изправена пред себе си

и с гордост заявявам на другите и на света,

че съм сама, мога да обичам и не бягам от проблемите...

И изпитвам страх като всички други същества!

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??