14.04.2012 г., 18:50 ч.

Изцеление 

  Поезия » Философска
780 0 18

 

 

...и като влюбване е. Страстно и горещо

в живота, във мечтаното безвремие...

Като докосваща ме свише нежност,

светлинен лъч от други измерения...

 

Като молитва е. Целителна, гореща,

на колене изплакана за избавление...

Като умиране е. Страшно и зловещо,

след него тишина, покой, спасение...

 

Като катарзис е. Възмездие, блаженство,

катерене поредно на Голгота...

Като възкръсване е. Божие вълшебство,

тържествен химн, възхвала на живота...

 

 

12.04.2012.

 

 

Светли празници, приятели!

 

 

 

 

 

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??