...и като влюбване е. Страстно и горещо
в живота, във мечтаното безвремие...
Като докосваща ме свише нежност,
светлинен лъч от други измерения...
Като молитва е. Целителна, гореща,
на колене изплакана за избавление...
Като умиране е. Страшно и зловещо,
след него тишина, покой, спасение...
Като катарзис е. Възмездие, блаженство,
катерене поредно на Голгота...
Като възкръсване е. Божие вълшебство,
тържествен химн, възхвала на живота...
12.04.2012.
Светли празници, приятели!
© Сиси All rights reserved.