Един творец с изчерпани батерии
дълбае все в познатите неща.
Филм един върти в различни серии
и е дотам! Затворена врата
е тази, от която вдъхновение
е идвало, но край, финал, греда!
Да се изчерпиш не е престъпление,
да не признаваш... си е суета!
02.09.2023.
© Георги Каменов Всички права запазени
Мерси, Петре, в думите ти има логика.