Изчерпани са моите слова.
Изчерпани са моите чувства.
Изпразнена е и моята душа.
И всичко в мен е вече пусто.
Изчерпани са моите мечти.
Илюзиите изчерпани са вече.
Изчерпаха се и сълзите ми,
а спомените са така далечни.
Носталгията е изчерпана.
Изчерпана е мъката по тебе.
Тъга - завинаги забравена!
Дълбоко в мене те погребах.
Изчерпана, изгубих вяра.
И дори изчерпана разбрах -
без любов истински, Не се живее,
но струва ми се, че се наживях.
Изчерпани са моите чувства.
И ненужни са моите слова...
И всичко в мен е твърде пусто,
Завинаги изчерпана е любовта!
© Виолета Всички права запазени
С много обич!!!