9.03.2024 г., 15:18 ч.

Изчезнаха болка и тъма 

  Поезия » Любовна
238 0 1

Слънцето приятно ме огрява

и вятърът облаците прогони,

за всички злини душа забрави,

сълза под око веч не се рони!

 

Замръзнал сред нощ бях,

мислех, че да съмне няма,

но нея - ангел - аз видях,

дойде любовта мечтана!

 

Усмихна се моята мома,

на рамото кацна птичка,

изчезнаха болка и тъма,

нея завинаги ще обичам!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??