Mar 9, 2024, 3:18 PM

Изчезнаха болка и тъма 

  Poetry » Love
251 0 1

Слънцето приятно ме огрява

и вятърът облаците прогони,

за всички злини душа забрави,

сълза под око веч не се рони!

 

Замръзнал сред нощ бях,

мислех, че да съмне няма,

но нея - ангел - аз видях,

дойде любовта мечтана!

 

Усмихна се моята мома,

на рамото кацна птичка,

изчезнаха болка и тъма,

нея завинаги ще обичам!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??