Слънцето приятно ме огрява
и вятърът облаците прогони,
за всички злини душа забрави,
сълза под око веч не се рони!
Замръзнал сред нощ бях,
мислех, че да съмне няма,
но нея - ангел - аз видях,
дойде любовта мечтана!
Усмихна се моята мома,
на рамото кацна птичка,
изчезнаха болка и тъма,
нея завинаги ще обичам!
© Георги Все права защищены