19.01.2008 г., 10:16 ч.

Изчезва всичко 

  Поезия » Любовна
897 0 9

ИЗЧЕЗВА ВСИЧКО

Изчезва всичко покрай нас -

любов, тъга, печал и радост.

Изчезва даже твоят глас,

звънял в деня на мойта младост.

 

Само във вечерите бледи

ме гледат нежно две очи,

двата пламъка, изтлени

от огъня на моите мечти.

 

Тъжни, те ме топлят тихо

на дните мрачни в самотата

и шепнат ми унесено, простих ти

грешката печална за сърцата...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??