27.08.2015 г., 0:15 ч.

Изцяло твой 

  Поезия » Любовна
419 0 2

Очите ми са Твои,
потънали във Твоите очи,
във крехката Ти Красота,
огледала се в луднали Звезди
и в този неосъществен,
жадуван, Вечен Полет!
Ръцете ми са Твои
докосват нежната ти кожа, 
прелитат върховете на гърдите Ти,
и слизат в долината,
на разцъфналата Пролет,
да вкусят влагата на Любовта!
Душата ми е Твоя,
окъпала се в Твоята Душа,
в отблясъците на Деня,
загледана в искрящото Сърце
и носеща Дъхът на Щастие,
на бисерна Омая във Нощта!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • "Душата ми е Твоя,
    окъпала се в Твоята Душа,
    в отблясъците на Деня,
    загледана в искрящото Сърце
    и носеща Дъхът на Щастие,
    на бисерна Омая във Нощта!"Поздравления!Чудесно като за ЛЕКА НОЩ!
Предложения
: ??:??