20.11.2013 г., 23:17 ч.

Издайническите прозорци (песен) 

  Поезия » Любовна
1681 1 7

                                           Издайническите прозорци (песен)

 

 

Пр:

Изсмукваш аромата и от болката!

Изпиваш сребърния прашец и от несправедливостта!

Винаги красотата ти личи през очите ти! Дори и пред тях да има стъкло от сълзи те все още са прозорец към душата ти!

И при мълнии в погледа ти още има скрит блясък! През горещите лета сърцето ти разръфва! Усмивката ти подрежда света! И във войната пак си ангел, и в рая пак си творец!

 

 

И по поляните да скитам ти ме намираш! Ако в небето се рея то е благодарение на теб! Когато на облаците се излежавам, ти си пак до мен! И в пустиня, и в океан, в бурна река, поток все оцелявам с теб вътре в мен!

 

Пр:

Изсмукваш аромата и от болката!

Изпиваш сребърния прашец и от несправедливостта!

Винаги красотата ти личи през очите ти! Дори и пред тях да има стъкло от сълзи, те все още са прозорец към душата ти!

И при мълнии в погледа ти още има скрит блясък! През горещите лета сърцето ти разръфва! Усмивката ти подрежда света! И във войната пак си ангел, и в рая пак си творец!

 

Винаги,  когато има пожар, ти го потушаваш! Винаги, когато има земетресение, ти го превръщаш в буен танц! Винаги, когато някой крещи, ти го заглушаваш с песента си!Винаги ти, ти, ти...

 

Винаги, когато се страхувам, че няма повече да дойдеш, ти долиташ и изпиваш сребърния прашец от несправедливостта и ме отвеждаш да плуваме двамата заедно в нашия свят! Ти, само ти, пак ти, ти...!!!!!!

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,!!! Харесах!
  • Браво, мило момиче! Продължавай да твориш каквото в сърцето ти бушува и това ще бъде най-голямото щастие за теб! Не се обиждай от критиците, винаги ще има хора като тях, но важното е да бъде от сърце и да го правиш, не заради другите, а защотото истински го искаш! Продължавай в същия дух!
  • Браво, дете! Много зряло за възрастта ти, дълбоко и чаровно! Прегръдки!
  • Прекрасно!Надявам се скоро да я чуя,също с толкова прекрасна мелодия!Комплименти!
  • Чудесно е!Браво!
  • Да, текста е много хубав за песен. Не е поезия, но това не е задължително при песните. Въпросът ми е: За коя мелодия е съставен и дали бихме могли да я чуем някъде за да преценим, дали подхожда към нея? И бих добавил, че зрелостта на текста надраства годините ти!
  • Много е хубаво! Наистина съм впечатлен от дълбочината на мислите и усещанията...
    Поздравления, Лора!
Предложения
: ??:??