Като северно сияние
Като последно издихание
Улови ме
Прибери ме
Само за себе си пази ме
Като многоцветна дъга
Без думи и бои ме нарисувай
Повярвай
Съществувай
Трепет и мечта
Въздишка и сълза
Сън или видение
Потънало в забвение
Изгрев в утро ясно
Ако с мене ти е тясно
При залеза иди
Издишай ме
И си върви
© Любомир Деничин Всички права запазени