1 янв. 2010 г., 20:56

Издишай ме 

  Поэзия
629 0 9

Като северно сияние

Като последно издихание

Улови ме

 Прибери ме

Само за себе си пази ме

Като многоцветна дъга

Без думи и бои ме нарисувай

Повярвай 

Съществувай

Трепет и мечта

Въздишка и сълза

Сън или видение

Потънало в забвение

Изгрев в утро ясно

Ако с мене ти е тясно

При залеза иди

Издишай ме

И си върви

© Любомир Деничин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??