6.10.2007 г., 0:18 ч.

ИЗГРЕЙ В ОЧИТЕ МИ 

  Поезия
766 0 12
Изгрей в очите ми като желание.
Звездите от косите прегърни.
Сънят ми превърни в ухание
и  после  тихо  остани.

Не говори! Не питай нищо!
От любовта ми - нежност откъсни.
Покрий ме с вопли и сияние,
а  после ако  искаш   си тръгни.

Привличам и те плаша чак до болка.
Луната ни открадна от света.
Със моята въздишка бяла
ти нося цветна  любовта.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??